Fortsättning ”Ett nytt liv till världen”

Ella hade spenderat förmiddagen hos mormor och lämnades sedan hos min syster på eftermiddagen innan Magnus kom och hämta henne. Den varmaste dagar som hittills varit kämpades de med att hålla barnen lugna och sysselsatta i skuggan. Jag blev bombad med bilder, jag vet inte om jag uppskattade det egentligen, skapade mer saknad än lättnad samtidigt som det var skönt att se att hon hade det bra ♡

Första natten gick jätte bra med lillebror. Både jag och han sov med någon amning emellanåt, det var mysigt och skönt att få ta igen sig lite. Dag två gjorde snittet ondare, och det blev värre ju längre dagen gick och kvällen närmade sig och fick då lite starkare smärtlindring. Det var antagligen normalt att dag två är smärtsammare i och med alla läkemedel som finns i kroppen dag ett försvinner. Jag har nog dock aldrig varit så trött. Jag hade med mig mitt sticke på Ellas tröja men jag stickade inte mer än något varv, jag som trodde jag skulle bli uttråkad. Största delen av tiden gick åt till att njuta och sova, hur mycket jag än sov kunde jag knappt hålla ögonen öppna! På onsdagen kom Magnus och Ella och hälsade på. När Ella kom in i rummet trodde jag knappt mina ögon, hur mycket hade hon inte växt på en dag? Jag kände mig nästan dum som tyckte att min lilla tjej helt plötsligt var jätte stor, hon var ju precis lika liten som när jag lämnade henne morgonen innan!

På torsdagen fick jag äntligen åka hem. Kanske i tidigaste laget enligt många runt om mig men det var så skönt. När vi väl möblerat ut barn och all packning i bilen insåg man faktiskt att man satt med två barn i bilen, en på varje sida, mina barn!

Väl hemkomna slog vi oss ner en stund. Jag ville såklart ivrigt titta på vårt sovrum. Det är nämligen så att min galna syster åkte till oss tidigt på samma morgon vi åkte till bb, satte de sista listerna, målade och tapetserade färdigt de vi skulle vara klara med innan lillebror skulle komma. Dessutom hjälpte även våran farmor till att röja upp och städa av så det var bara att sätta in sängarna när vi kom hem! Jag visste inte hur jag skulle tacka min syster så det minsta jag kunde göra var att fråga om hon ville komma till bb och träffa lilleman. Nu kan vi njuta på mornarna i vårat nya sovrum där vi får plats med allt vi behöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s