Gamlarps Naturgård

På söndag öppnar jag upp min webshop, helt galet! Jag vet knappt vad jag ger mig in på men visst måste man chansa och försöka för att lyckas? Det har legat mycket mer jobb bakom än vad jag föreställde mig men jag tillverkar ju även produkterna jag säljer vilket såklart medför mer jobb. Ett begränsat utbud och antal varor till en början men mer kommer att komma, det tar som sagt lite tid med tillverkning och utveckling av alla varor. Jag hoppas se många besökare och att det finns ett intresse av något som i alla fall intresserar mig väldigt mycket, en giftfriare och naturligare vardag. Ni går in på gamlarpsnaturgard.se på söndag!

Skärmklippds

Jag kommer förutom ha butiken på hemsidan även bloggen, den flyttas också på söndag i samband med öppningen. Efter flytten kommer även fokus på bloggen ligga mer på en vardag utan kemikalier och gifter.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s