Planerat snitt

Efter mycket om och men, funderingar och läkarbesök, är nu ett planerat kejsarsnitt bokat för lillebror. Detta är något som varit ett stort nej för mig som helt plötsligt vände. Min barnmorska bokade ett besök hos läkaren för att hon ville att vi skulle kolla upp hur allt såg ut efter Ellas förlossning. Inget jag tidigare direkt tänkt på. Allt såg bra ut och jag fick välja om jag ville snittas eller inte, men inget kunde såklart garanteras. Efter mycket funderingar kring hur man vill ha det efter förlossning och resten av livet vill jag inte chansa utan ett snitt är bokat. Fortfarande lite skrämmande.

Jag är nog mest ”rädd” för känslan att jag inte fött mitt barn, hur löjligt de än är. Sedan är det också lite tråkigt då jag i övrigt hade en väldigt bra förlossning sist. Har någon vecka att bearbeta allt på men tiden går verkligen fort och snart är lillebror här. Att inte prata om hur mycket vi ska hinna tills dess! Somrumsrenovering är startad och blir mycket större än vi tänkt. En rejäl vägg ska ner och mycket ska rivas/kläs av innan det är dags att bygga upp de nya. Ska bli spännande att se skillnaden vid ett sånt stort jobb, kommer såklart lite bilder inom kort på arbetet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s