Här bor jag!

Återigen, länge sedan jag skrev. Detta är på grund av tung graviditet men också de nystartade företaget som tar mycket tid i dagsläget. En webshop håller på att byggas upp men också ett lager, utöver de allt annat som hör till. Vi har satt igång med sovrumsrenoveringen som blev större än vad vi tänk då en idé om att ta bort en vägg kom upp… Det blev ju helt nya tankar som vi kommer köra på, och helt enkelt hoppas på att hinna innan bebis kommer.

Jag har även lite andra tankar jag känner att jag skulle vilja dela med mig av. Detta med hem. Jag älskar inredning och att ha de snyggt men någonstans har jag landat i att nöja mig och istället kunna spendera tid med min familj och må bra, utan stressen över att allt ska vara klart och skinande rent varje sekund! Vi har även en stark tanke och strävan om att bli självhushållande en dag. Här kan jag bli så inspirerad av Sara Bäckmo som har Skillnadens trädgård. En fulltidsarbetande mamma till flera barn som både har en stor trädgård och dessutom arbete hemifrån. På instagram kan man se så härliga bilder på gamla smutsiga trägolv, en trasmatta och disk på diskbänken. För mig ser det ut som ett hem. Förr sopades golven och kliniskt rent fanns inte, vem har satt den standarden? Jag tycker alla ska få ha det som dom vill i sina hem, framför allt just för att det är någon annan som bor där och de har byggt upp sitt hem efter sina behov. Vem har rätten att komma och kommentera hur det ser ut?

Det värsta jag vet, som även jag gör, är att ursäkta sig. Varför ska jag behöva ursäkta hur det ser ut? Ska jag behöva förklara varför jag inte orkat städa mitt tvåvåningshus med en dotter på 16 månader, höggravid och foglossning till en förbannelse? Måste jag ursäkta mig även om jag inte är gravid eller har ont? Här bor jag och jag är väldigt nöjd med det, vart bor du?

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s