Beroende av mer

Just nu känner jag mig extremt frånvarande. Inte bara här utan också i vardagen. Jag älskar min vardag. Att få vara hemma med min älskade dotter och spendera kvällar och helger med min familj. I det stora hela är jag grymt nöjd med det jag har, varför finns det då en känsla som kryper fram att man vill ha mer?

Detta skapar såklart väldigt mycket ångest. Jag kan inte förstå varför jag skulle vilja ha något mer än de jag har men ibland dyker tankar och idéer upp som sabbar sinnesron helt. Just nu är jag i  starten på vårt företag. Något jag velat göra länge men inte riktigt vågat ta steget med risken att känna att man misslyckats. Nu har vi tagit tag i de och är påväg men mycket jobb väntar såklart. Förutom mitt intresse av ämnet företaget står i har jag såklart en dröm om att få gå hemma med mina barn så länge jag kan men samtidigt både känna mig mer tillräcklig och sysselsätta mig med något. Har gett lite info om företaget i tidigare inlägg men skriver lite igen. Jag kommer fokusera på naturmaterial och produkter som innebär en miljövänligare och mer giftfri vardag. Jag kommer även vid intresse kunna rådgiva kring ämnet om man tycker det känns svårt eller inte finns tid!

DSC_1716.JPG

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s