Underbara familj

En helt underbar helg eftersom mannen äntligen varit hemma efter vårbruk på jobbet. Helt magiskt att få spendera tid tillsammans som en familj! Vi har fått mycket gjort men också fått njuta mycket av att bara vara ♡ idag blev det en spontan sväng till sjön med systers familj och sedan lite mat tillsammans

Jag har även börjat rota i hemsida och webbshop, WordPress och woocommerce. Brukar vara ganska lättlärd och förstå men står helt svart när jag ser allt framför mig. Hoppas det kommer släppa så fort allt är kopplat med varandra och jag har bestämt mig för ett namn på företaget! Jag kommer i och med företaget fortsätta blogga och skriva ännu mer kring ett enklare och naturligare vardagsliv, gifter och kemikalier och dess påverkan. Självklart tips och tankar vad man kan göra för skillnad! Låter de spännande?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s