Onsdagstur till sjön

Började morgonen med att vattna alla land samt sätta ner mer potatis så fort Ella somnat. Spenaten i pallkragen var på väg att blomma så passade på att skörda den och sätta mer. Nu ligger spenaten förvälld och fryst, tänk så lite de blir när den processen är klar! Behöver köpa mycket mer frön om vi ska stå oss med spenat tills nästa säsong.

När Ella vaknat packade vi oss in i bilen och åkte till sjön för ett svalkande dopp, något som uppskattades både av mig och Ella. Senaste dagarna har Ella varit lite snorig men framför allt hostig när hon sover så blev bara en snabbis och håller tummarna att de inte ska ha förvärrats! Vi åkte efter de upp till pappa och hälsade på honom när vi ändå var i krokarna.

Jaja när man väl är ute och åker tar man väl allt samtidigt. Tog vägen ”förbi”affären och hämtade ett paket med klänningar till Ella samt köpte med oss en pizza. Med värmen försvinner all ork så det var skönt att slippa ställa sig och laga mat när man kom hem. Nu är vi supertrötta och sitter med bok i soffan. Snart krälar vi mot sovrummet för att ta en liten middagslur, ska bli så skönt! Ikväll väntar mer jobb i trädgården…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s