Skratt och sandlåda

Idag startade vi dagen som vanligt. Vi går en runda och kollar djuren. Innan vi fick förmiddagsbesök av mormor fick vi lite tvätt hängd och pallkragar vattnade. Vi gav oss sedan iväg till Borås, mest för att gå runt och mysa men också för att hämta lite böcker jag köpt. Två stora kassar fulla med böcker, ska bli så roligt att kolla igenom! Tanken är att göra en vägghylla för alla böcker men saknar just nu lite virke. Ella älskar böcker. Hon kan sitta länge och bläddra och kolla.

På vägen hem köpte vi med oss lite glass och åkte förbi pappa på jobbet. Nu i vårbruket blir det tidiga mornar och sena kvällar vilket ofta innebär att han sällan ser Ella vaken.

Hem igen och vi hoppade ganska snabbt av oss kläderna och ner i sängen för att vila lite eftermiddag. En stor trötthet har fallit in hos mig och även börjar med blutsaft, hoppas snart på en förbättring. Med värmen kom även sömnlösa nätter. Jag ligger bara och vrider mig hela nätterna. Tänkte att det kunde vara skönt att vila med Ella och förhoppningsvis få lite sömn. Persienner nerdragna och tvärdrag slutade med en timmes kladdig och svettig sömn, alltså precis som nätterna. Ikväll åker fläkten fram!

Jag har många dagar pratat om sandlåda till Ella. Hon använder just nu mina pallkragar med sådder som lekplats… tog idag tag i de. Upp med en liten pallkrage, i med tidningar och hämtade några hinkar sand hos mina föräldrar. Ella har suttit i sandlådan hela kvällen och älskar den. Jag har kunnat göra kvällsmat i lugn och ro men också bara kunnat ligga på en filt i kvällssolen och sett henne leka. Hon är inne i en period ”alltid glad”, det finns alltid ett stort leende och det finns alltid en räv bakom örat ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s