Mitt intresse för din framtid

Ibland, eller ganska ofta kan jag inte sätta fingret på vem jag är och vad jag vill och tycker om. Kanske har man lagt de åt sidan ganska länge. Klockan är strax efter sju på morgonen, jag gick upp för en timme sedan före månne och dottern. Jag har suttit i köket och njutit av frukost i lugnet och solen. Men vad vill jag göra då? Vad vill jag ha för röd tråd i livet?

Min största dröm är självhushållningen men därmed också ett så rent, enkelt och giftfritt liv som möjligt. Jag hoppas kunna påverka andra med mitt intresse för att gå mot, inte bara ett mer miljövänligt samhälle, utan också de lugn som de ger. Att leva mer miljövänligt är inte krångligare och ställer mer krav, däremot ställs man inför en förenkling av vardagen vilket gör att man får ställs om vardagen. Jag har skrivit om det tidigare, just tillvägagångssättet jag valde att göra och fortfarande väljer, gör jag är långt ifrån färdig med min resa i ämnet. Men, hur kan jag nå de jag vill? I dagsläget har jag inte kommit dit men hoppas verkligen att jag är påväg. Bara orden jag delat med mig ovan är för mig längre än jag kommit på länge. Jag går hemma mammaledig och i och med att lillebror är påväg väntar mer tid hemma med barnen. Jag hade velat passa på att göra något av den tiden, något som är jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s