Andra graviditeten

Jag har inte skrivit så mycket om min graviditet här på bloggen. Förutom en fruktansvärd foglossning så mår jag ganska bra. Vissa dagar slår illamåendet till ganska rejält men de är så sällan. Foglossning hade jag tidigt med Ella men inte nära på lika ont som jag har med lillebror. Det är ju bara att hänga på och försöka få ihop vardagen!

Ella var en riktig liten akrobat i magen. Vred och vände sig och sparkade åt alla håll, lillebror däremot verkar njuta och ta det lugnt, även om aktiviteten ökar för varje dag!

Vi har gjort totalt 4 ultraljud på skrutten. Första i vecka 12 för datering. Jag hade inte fått tillbaka min mens efter Ella så hade inte någon aning. Endast 4 dagar efter på helgen åkte vi in till akuten pga en större blödning, fick då se honom igen och allt såg fint ut. I vecka 19 var det rutinultraljud där man inte såg allt så blev bokad till ett till 3 veckor senare. Vi har haft en sån där lagom otur med rutinultraljuden då vi första gången hade influensa, jag som insjuknade först var frisk så fick åka själv. När man fick ett till bokat tänkte jag ju såklart att det var roligt för Magnus att få se honom igen lite större, då åker Ella på magsjuka men han gå 48 timmar precis. Vi har bara vart bokade på antenatal för ultraljud då toderna hos barnmorskan varit fulla. På grund av dåligt med tider även där har vi inte fått boka om…

Jag tänkte, lite senare, skriva om mina tankar kring kommande förlossning. Man tänker ju och känner såklart annorlunda inför denna förlossningen än vad man gjorde med första!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s