Blinkar i fina färger..!

I lördags sörjde vi min telefon. Skärmen gick i gult och grönt med panik att få över alla bilder till datorn, efter lite kämpande och tragglande lyckades vi och mängder av minnen sparades ♡ jag som ville ha en ny dator…

Startade abonnemanget i oktober så.. 6 månader gammal blev den telefonen. Har aldrig haft problem med Samsung tidigare och den har tålt ganska mycket. Nu återstår de att se hur vi går tillväga. Använder min S6.a nu men den krånglar på vissa håll och kommer inte hålla jätte länge. Älskar teknologi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s