Föröka eucalyptus?

Kan man ta sticklingar från eucalyptus? Jag köpte en eucalyptus för ca fyra veckor sedan. Jag har aldrog lyckats hålla de vid liv mer än några dagar innan de börjar torka ihop. Nu ville jag ge det en ny chans och denna gången vattna väl. Jag satte en plastpåse i krukan och vattnade så att det alltid fanns vatten i påsen, ca två liter varannan dag!

Denna vackra växt har under fyra veckor växt 30 cm… den går nu inte in i ett fönster och något måste jag ju göra! Jag har inte fått svar på frågan så vad gör man, testar! Jag klippte av två sticklingar och ”grenarna” längst ner har jag nypt av och satte ner den i jorden. Nu är det bara att vänta och se vad som händer, vore ju jätteroligt om det faktiskt fungerar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s