Bittra måndag

En ny vecka med inte alls så lockande väder som förra veckan bjöd på. Istället för att se de negativt ser jag det som att vi kan passa på med inomhusprojekten eftersom man gärna inte gör de när solen skiner! Jag drar till med ett till vardagsinlägg och hoppas ni står ut

Idag hade jag och Ella frukostpremiär i köket. Vanligtvis äter vi ju i rummet intill men kände både att köket behövde ett bord men också slippa bära ut allt och sedan tillbaka. Jag måste säga att det var en otrolig lättnad. Ella är ganska hungrig på morgonen och blir lätt ledsen om jag ska springa ut ur köket med maten så detta underlättade också, kanske även smidigt med lättare och bättre rutiner innan bebis kommer?

Igår kväll var jag tvungen att kolla på bebiskläder och inspiration för pojk. Jag troddr aldrig jag skulle känna så över att få en pojk. Allt är välkommet och vi är jätte glada men man känner fortfarande en konstig känsla när man har en tjej sedan tidigare. Det blir nästan som ovetandet av vad man ger sig in på som man hade fördta graviditeten…! Det känns ju såklart konstigt att känna så, får man känna så? Vi hoppas såklart i första hand på en frisk bebis som kan få bli en del av våran familj, sen vad det är spelar absolut ingen roll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s