Syster och barndag

Idag som alla andra dagar finns det alltid mängder att göra, framför allt helger. Just idag fanns inte möjligheten till att göra allt då Magnus var iväg hela dagen. Jag och Ella spenderade större delen av dagen hos syster och barnen och fick med oss ett helt fantastiskt väder! Vi passade på att besöka våran plantskola som bara ligger 10 min bort, blev blommor till utekrukorna men även lite till köket. Senare på eftermiddagen åkte vi hem till oss och tog en kaffe, smidigt när man har 3 minuters körväg mellan varandra, och sedan tillbaka till syster där vi alla åt kvällsmat. Första tanken var att grilla i de goa vädret men orken försvann och vi skickade iväg männen för att hämta sushi!

I och med att Magnus inte var hemma hade vi inte alls möjlighet att göra allt som behövdes hemma egentligen. Känna stressen i att faktiskt inte kunna göra någonting, ungefär samma sak kände syster, vi är nog släkt…

Efter maten åkte vi ganska omgående hem för att Ella behövde sova och vi behövde komma ikapp med det vi kunde göra under kvällen. Imorgon behöver vi hämta grisarna som ska få böka i landet under förmiddagen och allt måste såklart vara klart tills dess. Medan Magnus pysslade med elen till grisarna rensade jag lite bland blommorna i landen, en hel del dött som behövdes bort. Vi har även en stor fin ek i kanten av trädgården. Jätte fint men det bidrar också till mängder av löv. Började kratta bort de som lagt sig i ena landet, vet knappt vart jag ska göra av alla löv… kanske täcka hallonen?

Har börjat tänka lite kring köket för att få det lite trivsamt och hade tänkt dela med mig av de mer imorgon om jag hinner, eventuellt i början av veckan. Köket har inte fått så mycket kärlek och tyckt att det känns väldigt opersonligt och tråkigt. Fönstret får lite nya blommor och dekoration men hoppas även få in ett litet ”frukostbord” så att vi kan njuta av morgonsolen men även de fina herefordkalvarna utanför! Allt som allt har det varit en ganska mysig dag men nu till kvällen kröp inte foglossningen fram utan smällde mer till. Varm dusch väntar och sedan krypa ner i sängen ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s