Skillnad på vilja och möjlighet

Jag har aldrig riktigt fått känslan, det här vill jag göra! Jag har inte hittat något som passar mig, min kropp eller mitt liv. Min IBS har alltid hindrat mig, både från skola, jobb och livet. Efter två år på vanligt gymnasie började jag studera på distans vilket förändrade, ska säga förbättrades, magen så otroligt. Dit går jag tillbaka ofta eftersom att magen tydligt blev värre när skolan var klar och det var dags att gå ut i arbetslivet. Jag gick gå tillbaka till att ständigt ha ont och behöva sjukanmäla eller avbryta arbetspass. Förutom att det påverkar arbetsplatsen hamnar man själv lite på botten, självkänslan försvinner nästintill när man inte kan få chansen att göra ett bra jobb.

Om jag ska börja jobba behöver jag få anpassa de till mig. Jag vill börja tänka mer hållbart på mig själv. Idag lever vi på en inkomst och föräldrapenning eftersom jag är hemma med Ella och jag kommer ju vara hemma minst 1.5 år till efter att lillebror kommit i augusti. Jag har sökt några distansutbildningar men kollar och tänker mycket djupare in på vad jag gillar att göra. Jag måste få jobba hemifrån. Jag utbildar mig gärna när jag ändå går hemma med barnen för att förbereda men skulle även kunna tänka mig att starta något redan nu. Att starta något nu, de gör jag inte eftersom jag inte känner att jag har tillräckligt bra grund i de jag vill göra. Jag vill gärna ha hundra koll innan jag börjar. Jag vill gärna vara hemma med våra barn och den möjligheten blir ju såklart större och lättare med en till inkomst, även om vi mer än klarar oss med där vi är nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s