Sådder i pluggbrätten

Mitt odlingår startade ärligt talas sådär.. började att förkultivera redan i januari men i och med flytt hamnade sådderna i andra hand och dog helt enkelt. Nästa omgång sådde jag i äggskal… om jag hade tänkt ett steg före hade jag ju förstått att det inte skulle gå. Vattnet fyllt ju bara och antagligen blev fröna dränkta innan de ens han komma upp så blev ingenting.. eller jo. Några få planter av squash.

Efter dessa misslyckanden orkade jag inte riktigt arbetet mer och beställde hem pluggbrätten. Wow säger jag bara! 150 st pluggar med vattenbricka under för 129 kr.. varför har jag krånglat med allt annat? För ca 1 vecka sedan satte jag ner de nya fröna och de kommer sakta men säkert upp. Först verkar kålen av alla sorter komma upp och nu är även resterande påväg. Kåler har grott 100% och hoppas heöt klart på att det fortsätter i den riktningen! Nästa år investeras det i ännu en bricka men i år får 150 st pluggar räcka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s