Pelargoner

Kan det vara den mest populära blomman under vår och sommar? De är ju så fantastiskt vackra och det finns mängder av olika sorter, så finns garanterat en för alla!

Jag har alltid älskar mårbacka och det är inte själva blommorna jag är mest förtjust i utan själva blandverket. I år har jag testat doftpelargon för första gången och är glatt överraskan. De doftar ju helt underbart! Döpte en på icas blomsterbutik för att jag tyckte den var så himla vacker och den doftar superfräscht. Nu har jag även införskaffat två stycken Dr. Westerlund som också är helt fantastiska. Jag kommer låta dessa vara hela sommaren och ta skott först till nästa vår. Jag räknar med att dessa kommer vara ganska vildväxta tills dess men vi får se!

Under tiden vi låg med influensa och vädret var soligt och ”varmt” tog Dr. Westerlund värmen hårdare och blev lite ledsna. Dom var lika ovana som oss vid väderväxlingen!

Denna doftpelargon står ganska långt ner i korgen och är alltså ganska mycket större än vad som syns. Ska försöka ställa något under så det kommer upp lite!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s