Vår stjärna ♡

Jag skäms nästan när ni aktivt fortsätter besöka bloggen varje dag och jag är kass på att uppdatera. En god anledning denna gången är att jag i onsdags blev liggandes i influensa och inte långt efter kom mannen och nu är dottern jätte dålig ♡ det skär i hjärtat! Vi är inte någon uppe på fötterna ordenligt än men jag har åtminstone lyckats njuta några minuter ute i de underbara vädret.

Har tagit med kameran ut varje gång för att lagra upp men bilder, även om inte de kommer hjälpa. Inom kort kommer vi ta bort våran äldsta vovva som vi haft i 9 år. Jag har aldrig gråtit så mycket varje dag som nu. Förstår inte hur jag ska klara dagen när den kommer, känslan är fruktansvärd. Tänk att, hur mycket man än vet att det måste göras, känns så himla fel ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s