Ungar i alla hörn

Nu var det lite längre tid sedan jag skrev. Motivationen är egentligen inte dålig men dagarna går med rasande fart och fyllda med diverse saker att göra. Allt ifrån städning, besök och ren lathet på veckorna till att helgerna fylls med renovering och ärenden som handling. Nu är kaniner parade, kycklingar kläckta, vi har dragot igång nya tankar och i sommar kommer bebis.

Nya tankar, vi har fått lite tankar om vi skulle ta en valpkull på Hanna. Det är våran 4 åriga (valp) tik, som vi sparade efter hennes mammas sista kull som också är med oss med sina 9 år. Vi har anmält oss till lite utatällning och ska hålla koll lite på löp. Vi märker aldrig när de löper. De är samma hundar och tvättar sig noga så har pinsamt dålig koll på den fronten. Blir det en kull är det nog planen att ev starta kennel men allt återstår att se. Det är mycket läsande och planerande för att se så det är något vi verkligen vill göra!

Lagom till påsk kommer kaninungar och vi ska även då hämta våran blivande avelshane! Några kycklingar har kläckts och får bo inne under värmelampan ett tag. Vi får en riktig påsk!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s