Äventyr…

Efter denna dagen behöver jag verkligen skriva av mig. Passar på nu när jag bärt in Ella sovandes från bilen till soffan och innan jag ska ta tag i uppackningen av matvarorna.

Åkte i förmiddags iväg för att handla mat. Kom väl gissningsvis max 200 meter och kör ner i diket. Vindruttorkarna var sådör blöta och härliga och täckte hela rutan samtidigt som vägen var skottad utanför vad som faktiskt var väg… känner bara hur något grabbar tag i bilen så visste jag att det var kört. Vi pratar inte om de lilla diket och då inte heller om den lilla nerkörningen. Långt ner i lagom rolig lutning. Ringde runt till de grannar jag visste om och som hade traktor men självklart var ingen hemma. Det slutade med att Magnus åkte från jobbet med traktorn och hjälpte till. Det skulle vart omöjligt utan traktor. Efter 30 minuters väntan var vi uppe!

När jag kommit iväg tog det kanske 5 min innan jag fick möte. Den mötande svängde av på en väg som gick in och efter honom såg jag en traktor komma så tänkte att jag skulle backa tillbaka lite efter mötet så att han också kunde mötas vid vägen. Väl backen i visade sig att grannen min stor tätt intill mig och backde såklart in i henne.. såg inte henne i och med att hon stod så nära. Inga skador skedda som tur var.

Jag kam faktiskt med och säga att jag är en bra bilförare, även om ovanstående berättelse kanske inte säger de. Däremot inte idag, så fort jag kommit iväg efter att ha varit i diket kände jag verkligen hur varje meter var osäker. Jag har aldrig haft den känslan förut och hade jag vetat detta innan jag åkte hade jag faktiskt väntat med handlingen till en annan dag. Nu är vi i alla fall hemma och det är obeskrivligt skönt! Nu ska vi bara mysa tills Magnus kommer hem och sedan blir det fredagsmys ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s