Vardagsmotivation

Idag har Magnus ledigt just för att ordna för helgen och i och med att han jobbar långa dagar hela veckorna är det svårt att hinna allt själv. Idag har vi varit och handlat inför söndagens kalas för våran 1 åring! Gotårta och smörgåstårta som ska bakas imorgon. Men efter förmiddagens ärenden ligger Magnus och sover med Ella och jag försöker själv hålla uppe ögonen. Vi har miljoner saker att göra, generellt inte bara inför helgen. Vart ska man hitta motivationen?!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s