Tillbakablick ♡

Efter en intensiv helg fortsätter vi för att vara klara med bland annat Ellas rum till helgen, då hon fyller 1 år. Tiden går ju så sjukt fort. Satte mig vid datorn för att rensa och kolla igenom kameran där bland annat sommarens bilder fanns på vår semester. Börjar nästan gråta, det är så härliga minnen att få kolla tillbaka på och framför allt bara tanken på vad framtiden har att erbjuda. I sommar kommer jag vara höggravid, vilket jag egentligen inte alls ser fram emot, och vi kommer ha så underbart roligt med Ella. Jag ser henne redan nu springa runt i trädgården barfota i de gröna gräset, antagligen även rota i alla land runt om, äta lite jord…

Förväntar mig en underbar sommar, bland annat med fantastiskt många loppisfynd!

I somras besökte vi Magnus släkting i Helsingborg. Det var underbara dagar med mycket äventyr sm jag hoppas få göra om även i sommar. Vi åt gott på Holy Smoke BBQ vilket jag kan rekommendera alla att testa. Otroligt häftig miljö och stämning men framför allt helt fantastisk mat! Vi besökte även Arilds vingård vilket också var en upplevelse med fina vyer och god mat. Jag blir så förvånad att så många väljer att åka utomlands när vi har ett så vackert land, varierande framför allt! Förutom detta väntade vi en loppis som vi fått höra. När vi kom dit var det överförväntan med folk och saker. Allt började med en auktion där jag tålmodigt stod i säkert 25 grader solsida i kanske 1 timme. Efter lite fynd på auktionen hann de flesta gå hem och avsluta sina affärer och när vi då gick runt på resterande hade priser sänkts rejält för att sakerna skulle försvinna. Mycket blev fyndat men samtidigt höll både jag och Magnus tillbaka, eftersom vi bara hade en bil att fylla allt med! Det står fortfarande en vacker byrå kvar som ska tas med i sommar. I år hade jag velat få med ett släp ner och gå på samma loppis igen. Problemet? Jo att är det ungefär samma datum som förra året är det ca 3 veckor innan bebis kommer… Förra graviditeten slutade med en snabb förlossning och man kanske är halvsugen på att befinna sig 4 timmar bort om det skulle köra igång! Vi ska se om vi kan ta reda på vilket datum det är och fundera vidare på det helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s