Bakom finns det vackra..

I huset finns bara spegeldörrar, även i källaren och till alla kallvindar. Tre dörrar har fått masonitskivor på sig, och en sida av en till dörr. Jag är väldigt glad att det inte är fler även om det inte är något supersvårt jobb att få ner skivorna. Innan inflytt hjälpte min syster till att ta ner skivan som fanns på ena sidan av en dörr och under fanns en ljus grön färg. Igår fortsatte jag med dörren i samma rum, som går från matsalen till köket. Under en timme hann jag göra en dörr, alltså två sidor. På matsalens sida fanns samma gröna färg som på andra dörren, den som också var till matsalen men i andra sidan av rummet. På kökssidan hittade jag däremot något jag gissar på att vara någon form av ådermålning? Jag har ingen större kunskap om det, det syns att det är ett konstverk och ett stort arbete även om själv färgen kanske inte tilltalar mig direkt! Jag har i tankarna att först kanske se om jag hittar nya handtag på blocket och tradera, dessa är väldigt enkla och funkis.

Dörrarna kommer att stå så som de är tills varje rum får sig en renovering. Jag vill inte ha alla dörrar och lister i hela huset vita utan vill gärna hitta en kulör i tapeten jag kan ta upp på lister och dörrar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s