En växande landsbygd

Från mindre önskade överraskningar till mer önskade ♡ 2018 verkar bli ett år med många överraskningar, många nya äventyr och mycket lycka! Idag, i skrivande stund, är det sjunde december och när jag postar detta inlägg kommer vi ha ett nytt år och nya äventyr men även kamper att ta oss igenom. Jag skriver detta ikväll just för att jag behöver få ur mig det, men det är alldeles för tidigt att berätta. Det är nog fler än jag som tycker det är jobbigt att sitta på hemligheter, speciellt sådana man vill berätta för hela världen. Bland annat har vi en flytt som väntar oss och idag vet jag inte så mycket om det, mest att vi letar något ställe som kan passa oss. Jag är mammaledig, fram till augusti om allt ser ut som det gör nu. I augusti går jag på mammaledighet igen. Jag är nämligen gravid. Ja… vi ska bli tvåbarnsföräldrar, herregud! Jag får dela denna underbara glädje med hela världen och alla som vill får följa vår resa 2018 både här och på instagram, som nyblivna husägare och vägen till tvåbarnsföräldrar!

Vi byter datum till dagens och fortsätter skriva efter mycket väntande! Äntligen har tiden gått. Vi har fått se pyret i magen och nu står vi här. Nytt år, nytt hem och framför allt då nya äventyr som väntar som tvåbarnsföräldrar! Tänkte skriva lite mer ingående om min graviditet hittills i ett annat inlägg ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s