Helgens flyttkaos

Hela processen har ju gått bra, men kan inte säga annat än att det varit påfrestande och att vi aldrig skulle klarat oss utan familjens hjälp! Jag tog en hel del lådor förra veckan i bilen och körde till huset så en hel del av dessa var redan här, men de visade sig ju vara en spott i havet. Vart kom allt ifrån!!?

Först åkte halva familjen till nya huset för att städa och plocka med det som redan var på plats, men även förbereda för lastbilen och resten av familjen som kommer med alla möbler. Lyxen att min systers man är lastbilschaufför och har lastbil var ju oslagbar, alla möbler och en hel del annat gick in i ett lass. Efter lasset blev det ett släp med resterande, mest de som inte gick att få ner i lådor så, småsaker på småsaker…!

När jag packade allt kändes de inte som så många lådor och så mycket grejer men när det kom låda efter låda, sak efter sak in genom dörren började jag undra vart allt kom ifrån! Vad mycket grejer man har… jag är som sagt otroligt tacksam över all hjälp vi fått och över denna underbara filur nedan som tagit allt så bra ♡ dagen avslutades med god mat och Melodifestivalen, jag undviken att säga min åsikt om kvällens deltagare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s