Lyckan i att ha fel!

För något inlägg sedan berättade jag den tråkigt nyheten om golvet i huset. Att vi tagit upp ett litet hörn under heltäckningsmattan för att kolla vad som väntade och att det nästan säkert var limmat. Innan flytten imorgon har vi passat på att kolla detta ordenligt i och med att det skulle vara lättare att riva upp innan massa möbler står ivägen. Väggen under trappen rev mina systrar upp och sedan började jag lyfta lite i golvet. Med förvåningen att det lättade när jag lyfte och framför allt glädjen gjorde att jag inte kunde sluta och vips så var golvet uppe! Under fanns de fina trägolvet som jag så drömde om. För enkelthetens skull tog vi vardagsrumsgolvet när vi ändå höll på och innan möblerna kom in. Tänk vilken lycka i att ha fel!

Vi kommer låta golven vara. Endast såpskura till en början och helt enkelt se vad som händer. I dagsläget är de ganska fina, lite småprickar men dessa går bort vid skurning. I vardagsrummet är det däremot ngra fläckar som verkar svårare att få bort men vill ge de en chans. Slipa golven innebär inte bara jobb utan råa golv som drar år sig allt. Idag har golven redan en skyddande yta som är guld värd!

2 reaktioner på ”Lyckan i att ha fel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s