Ytterligare projekt!

Veckan har bara runnit iväg och spenderat en del tid i huset. Både börjat städa lite, även om de var väldigt ordentligt städat redan innan! Sedan har det blivit en del småpyssel i köket, förberedelser för att få in och plats med allt i skåp och skafferi och även diskat en del som varit inlindat i tidningspapper. Nu har några kartonger tömts och fått hänga med hem igen för att fyllas på med resterande! Snön här har regnat bort men även plusgraderna (närmare bestämt 9 graderna) har hjälp till en del. Nu känns det inte som vinter längre och man längtar då ännu mer efter våren. Landen runt huset och i trädgården syns nu och helt plötsligt kom de upp fler land än vad vi sett. Jag älskar ju blommor och en trädgård men frågan är hur mycket jag kommer kunna sköta! Mitt mål är ju att lägga mer tid på odling än blommor egentligen…

Jag har fått tag på ett enklare vitrinskåp i rätt mått. Matsalen som de ska stå i är inte så stor så var tvungen att hitta ett som var max 90 cm. Nu är de hittat och hoppas att mannen ska kunna hämta de imorgon, de ska målas och fixas för att sedan kunna fyllas med finporslin!

Tjuvkik på färgskalan jag tänkt mig på skåpet. Vilken av dessa det blir får ni se till helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s