Mindre önskade överraskningar

Det finns ju helt klart mer och mindre önskade överraskningar. Idag har jag kört lite lådor till huset. I första hand sådant vi kan packa ur föe att få lite lådor lediga. Min syster var med första gången och kollade och vi kunde inte hålla oss för att se vad för färg ena spegeldörren hade bakom masoniten. De flesta dörrar är inte täckta men några är de och behöver få sin skönhet blottad! Tog inte några bilder men tänkte göra de till helgen.

Mindre önskad överraskning var vad som finns under heltäckningsmattan och plastmattorna som ligger i hela huset. Vanligen ligger masonit som är hyffsat lätt att få bort, nej här ligger det 12mm spånskiva som är limmad, under alla mattor. Limmad på de fina trägolvet *gråter!! Vi kommer få tänka över de hela lite. Det kommer krävas mycket jobb om man ska åf fram trägolvet och det kanske till och med visar sig att de är så dåligt att de inte går att spara. Alternativet är ju att lägga ett ”vanligt” klickgolv, även om det finns många fina massiva trägolv så känns det i dagsläget lite sorgligt faktiskt.

I övrigt har jag börjat ta bort självhäftande plast i skafferiet. Inget roligt arbete men gott resultat utan massa klibb från klistret vilket är vanligt och väldigt svårt att få bort! Snart kan jag flytta in alla glasburkar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s