Frånvaro

Nu var det ju alldeles för länge sedan jag skrev. Jag vet ju tidigare hur dålig jag är på detta, bloggande. Inför flytt är det mycket tid som försvinner, både till packning men också tankteverkstaden. Vi har redan börjat köra bort lite, främst sådant vi kan packa upp direkt och få loss lite lådor. Ska fortsätta i veckan och hoppas kunna bjuda på lite mer! Det är egentligen något varje dag inplanerat och när det blir lugnt börjar jag fundera på vad som näst ska göras, istället för att bara sätta mig en stund. Ska försöka ändra på de nu och njuta lite, nätterna blir ju aldrig helt sammanhängande heller så tror det är viktigt med lite vila!

Ta hand om er så länge ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s