Livsprojekt delux

Detta är ett inlägg jag länge väntat på att få skriva, och framför allt få dela med mig av. Det är verkligen med glädje och skräck vi lyfter våra fötter och förflyttar oss efter 5 år. Vi känner att vi står still och inte alls kan utvecklas så som vi vill och har därför beslutat att göra något åt det. Den 1 februari får vi tillgång till vår nya bostad, eller rättare sagt gård!!

Vi kommer att försöka hålla händer och armar lite i styr under detta första året och känna in huset. Det är mycket som behöver göras, nästan allt faktiskt. Helt plötsligt ska man ta beslut och det är ju väldigt tråkigt om man gör fel beslut för att man inte tänkt igenom det, renovering är ju både mycket jobb och pengar! En del kommer vi fortfarande att pilla med under året som vi såklart kommer dela med oss av här och hoppas ni vill fortsätta följa mig även om vi lite byter riktning i livet. Förutom ett stort och bra bostadshus finns två charmiga ladugårdar som ni hittar på sista bilden! Jag kan knappt bärga mig tills dagen är här och jag får dela med mig allt mer av denna skönhet.

Detta är såklart anledningen till att vi har minskat en hel del på djurhållningen, de vi har kvar är höns, två kaniner och hästarna. Utrymmen för dessa är hyfsat enkelt att fixa, hästarna är såklart mest jobb även om det finns jätte bra förutsättningar! Som ni förstår pågår just nu packning varje dag och framför allt planering. Hoppas att ni vill följa oss på denna resa av renovering men också mycket självhushållning och vardagsliv!

En fin veranda som gör det inbjundande att stiga in i huset

En glad Ella som har är helt överlycklig över öppna ytor, speciellt innan alla möbler fått ta plats ♡

Kulören på väggarna i grovingången och lilla trapphuset är mindre charmiga, någon senapsgrön variant. Däremot är trappans kulör väldigt vacker!

Vackra spegeldörrar i olika kulörer pryder varje rum, även kallvindarna har små fina spegeldörrar! Självklart ska allt få behålla sin charm.

Något orättvis bild på grund av ljus men denna gula tapeten föll jag för direkt och hoppas att den ska få sitta kvar lite beroende på vad rummet ska bli!

Helt otrolig utsikt över ladugårdarna, från de blivande sovrummet dessutom. Tänk att vakna upp här varje morgon!

9 reaktioner på ”Livsprojekt delux

 1. Annika Örtendahl skriver:

  Härligt vilket äventyr ni har framför er. Bra att ni tar det lugnt i början och känner av och lär känna huset och dess själ. Det är lätt att man i sin iver. Sätter igång och sedan ångrar vissa saker.
  All lycka till er i framtiden.

  Gilla

  1. Både via telefon och dator ska det komma upp en knapp i högra hörnet nere som står följ på 🙂 där kan du skriva in din mejl och får då ett mejl när jag lagt upp nytt inlägg! Du kan även följa mig på Instagram @sjonarahem

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s