Förmiddagspromenad

Jag kan nog inte förklara hur många gånger jag sagt att jag ska börja gå promenader, skyller på vädret? Idag fick vi besök av Emma och lilla Noel och efter lite kaffe och fika hade vi inget val än att gå en promenad ner till sjön, vädret var helt underbart! Ella var jätte trött så passade ju jätte bra tänkte jag. Väl i vagnen med alla kläder låg hon snällt, men inte mer än så.. hon låg bara där men vägrade somna! I alla fall, när man väl tar sig ut är det ju jätte skönt att få gå en stund, röra sig och få andas lite frisk luft. Nu hoppas jag verkligen på fint väder framöver så att jag kan dra mig själv ut!

I eftermiddag har Ellas kusiner varit och hälsat på. Det är roligt att se hur allt fungerar hur bra som helst vilken ålder barnen än är i, alla anpassar sig verkligen till varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s