Oplanerade dagar..

Började dagen med massor av idéer både från mig och Magnus vad vi skulle hitta på, helt otroligt nog hade vi inget planerat menndet ändrade vi fort! Plockade fram lite ek ur virkeshögen och åkte till mina föräldrar. Eftersom hästarna ändå skulle göras passade vi även på att få lite snickerier gjorda. I vanliga fall gör jag ju alltid hästarna på kvällen när Magnus kommit in och kan ta Ella men det är skönt att få se hästarna i dagsljus emellanåt och gosa lite extra ♡ tiden går så himla snabbt och vi var även snabba med att båka eftermiddagen med några goda vänner så heöt plötsligt var ju även de en tid att passa. Efter lite pizza hos mamma och pappa fick vi helt enkelt avsluta snickrandet, åka och handla mat och sedan hem. 

Det är skönt att prata ut med likasinnade människor. Efter massa prat om djur, odling och självhushållning blev det lite mat toppad med chokladglass! Hela dagen har varit väldigt bra, även om Ella ikväll har varit otroligt missnöjd och ledsen så avslutades den på bästa sätt. Jag håller nu tummar och tår för både våra och Sandra och Johans livsplaner och drömmar! Nu väntar sängen, en dag full med aktiviteter gör verkligen att man sover bättre, godnatt ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s