Nyårdukning 

Nu kansle ni tror att jag gått och blivit galen. Men sanningen är att jag föll totalt för denna gula duken och min kära syster gav mig den i julklapp. Jag älskar gult, speciellt senapsgul. Då var de ju de där porslinet, gröna anna.. grönt och gult, hmm! Nu är jag väl tvungen att köpa nytt porslin oxå, eller? 

Vad tycker ni själva? Gult, grönt och ljusstakar i mässing. Många kanske de inte alls faller i smaken men jag tycker själv ärligt talat att det blir ganska läckert. Nya året kommer starta med en stor förändring för hela familjen men hoppas på att det är en bra förändring, mer om de kommer nästa år. Gott nytt år!

En reaktion på ”Nyårdukning 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s