Vår julhelg ♡

Alltid lika underbart att se statistiken på bloggen när man inte har lagt upp inlägg, att det faktiskt finns de som följer mig! Nu efter julmys, stress och mängder av mat slår vi oss ner i soffan med lite hederlig tacos, nu vill jag inte se mer julmat. Det är säkert fler som känner likadant? 

 Julafton började med frukost och morgonbastu hos föräldrarna, när djuren fått mat firade vi med mina föräldrar hos oss. Det är så himla mysigt och skönt att bara vara några stycken och något jag gärna fortsätter med! När man plötsligt har barn blir man så nyfiken på vad de ska få, från att vara nyfiken på vad man själv ska få. Mamma och pappa har alltis varit höjdare på presenter och det gör de ju inte mindre spännande! I och med att vi gärna undviker plast hade pappa snickrat ihop en helt fantastisk liten bil, dessutom i återfunnet material från bland annat krattskaft. Har aldrig sett något liknande. Mamma hade med hjärta och händer stickat en superfin klänning i helt magiska färger! Sedan fick hon även en Rubensbarn docka.

Juldagen började med en ridtur. Jag önskar att jag kunde säga en mysigt ridtur, men det regnade och blåste så var inte alls speciellt mysigt! Efter att ha värmt sig i en varm dusch åkte vi vidare för att fira med hela familjen hos min syster. Mycket folk, mycket och god mat och trevligt umgänge. Jag blev väldigt förvånad då JAG antagligen varit snäll i år och fick många och fina julklappar! 

Annandag jul fick sig en lugn start med frukost och lek. Sedan begav vi oss till svägerskans familj för att fira lite! Slutade med att alla satt i legobygget, kanske skulle man köpa till sig själv!’ Jag har varit helt slut men det har varit väldigt mysigt hela helgen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s