Dagen före dopparedagen

Godmorgon! Här sitter jag på köksgolvet med en liten skitunge som är pigg och glad drallar runt medan jag sitter sådär på halvsne och gärna hade somnat. Varje dag har vi (läs jag) småplockat lite men med Ella är det svårt i dagsläget att försöka göra något större städ. Idag är båda hemma och ska då försöka få allt.. gjort inför imorgon. Det ska bli så skönt att precis som förra året ha ett litet firande. I år med bara mina föräldrar. Juldagen blir det fullt ös hos syster! 

Förutom en heldel, och de sista av städningen blir det lite förberedelser av mat. Känner mig faktiskt inte stresssad vilket är underbart. De vi inte hinner med hinner vi inte med helt enkelt och jag tror vi både blir mätta och får det trevligt i vilket fall! Tänker att jag ska försöka skriva ett inlägg imorgon oxå under dagen eventuellt under kvällen men vi får se. Om inte önskar jag alla en god jul ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s