Dagar av njutning

Från och med idag vill jag bara göra roliga saker fram till jul. Nu är jag så trött på allt vad magsjuka och förkyldning heter men även denna förbaskade ibs! Första magsjukan i början av december och strax därefter blev jag förkyld.. i söndags gick mannen och spydde igen men tack och lov har vi klarat oss. Istället började min mage igår, får man säga att man hatar ibs? 

Nu vill jag bara att allt ska flyta på, må bra och hitta på roliga saker hela julen. Träffa kompisar och familj, laga godis och mat, städa och göra fint men framför allt äta gott! Njut för sekunden, 2018 blir ett intensivt år som kräver energi och ork. Hoppas ni får en underbar jul! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s