Ner för trapppen med Ella i famn

Klockan är 5 och  man känner ju sig allt annat än pigg när dottern står upp sina stora ögon, enligt mitt tycke, alldeles för tidigt! Däremot har jag faktiskt fått sova ganska bra inatt, ett vak men hon somnade om snabbt. Sådana nätter vill vi ha!!

Igår var dagen fullspäckad. Istället för att sätta mig vid elektroniken när jag kom hem på kvällen tog jag mig mitt sticke och lyssna på ljudbok, jag behövde verkligen varva ner. Därför får vi höra om gårdagen idag istället!

Vi började dagen med att städa undan för att kunna få plats med pepparkaksbagarna. Det blev inte så många pepparkakor gjorda men vad gör de så länge man har trevligt sällskap! Även några lussebullar fick vi gjort och även om de estetiskt inte var de vackraste, smakade dom riktigt gott. Kanske första året som jag inte ens var sugen på att smaka på degen och skönt var väl att man slapp magont. Efter lunch drog jag och Ella iväg till stallet, hon somnade i bilen och fick sova en bra stund så att jag hann mocka och strö, det underlättar ju en hel del och jobbet blir snabbare gjort. Med mormor som barnvakt kunde jag sedan även få mig ett litet ridpass vilket alltid är uppskattat! Nöjd Ella och nöjd mamma åkte vi direkt till min farmor och farfar för lite julmys. Det bjöds på glögg och enklare julmat, mysigt och gott och alldeles lagom. Däremot hade vi kunnat skippa den delen där jag dunsade ner för trappen med Ella i famn… Jag slant väl till, landa på rygg och dunsade graciöst ner för trappan. Ella klarade sig med en chock och jag klarade mig med lite blåmärken och idag, lite stel i kroppen. Däremot gav jag nästan min syster en hjärtinfarkt, kanske man skulle ringa och kolla så hon lever! Kvällen slutade alltså med soffmys för att ta det lite lugnt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s