Första advent

Efter en ganska intensiv dag, för en som precis tillfrisknat från magsjuka i alla fall, så har jag äntligen fått slå mig ner på golvet tillsammans med Ella. Började såklart dagen men en mysig och god frukost, väldigt glad att jag var såpass bra i magen att de ens var möjligt att få ner! En skinksmörgås och självklart några tända ljus. Magnus mådde tyvärr dock lite sämre så blev sängen efter frukost medan jag och Ella for till Uddetorp säteri för julmarknad, marknade jag trodde var helkörd när vi blev sjuka. Det var mycket folk, lerigt och lite parkeringar. Vi hade turen att hitta en väldigt bra parkering. Hade dock lite medlidande för de som stod ute på en åker fast i leran! Väldigt fin marknad trots en hel del folk och underbar miljö. Jag hade tänkt att avnjuta lite glögg jag köpte, en blåbär och vanilj samt en äpple och fläder, kan inte ens bestämma mig för vilken!!

Påvägen hem somnnade äntligen en väldigt trött tjej i bilen. Körde hem mamma och sedan hem för att lämna Ella en stund med sin pappa så att jag kunde rida och fixa i stallet. Vädret var ljuvligt när vi bestämde att vi skulle rida. En timme senare väl ute var tyvärr inte solen framme mer men vi fick en intensiv men rolig ridtur.. med trötta hästar! Känslan i kroppen under tiden och strax efter är ju ganska mör, men vet ju hur skönt de är nu när man är helt lealöa i hela kroppen. 

Som tidigare nämnt har jag nu slagit mig ner på golvet, i köket, med Ella springandes och rotar i alla skåp. Orkar inte ens tänka tanken på att stoppa henne, får städa sedan! Men först lite glögg och en kvällssmörgås. Hoppas att ni haft en lika trevlig advent som jag!

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s