En mindre bra start på december…

Kanske är det den finaste månaden vi precis klev in i. Hade jag fått önska, hade jag startat december på ett helt annat sätt. Ligger här i sängen, som jag gjort precis hela dagen. Igår åkte vi på något magvirus så Magnus låg över toaletten tidigt igår morse sedan hamnade jag där igår eftermiddag. Har spytt hela natten och känns inte som att det är mycket kvat av mig. Lilla Ella är däremot lika glad och pigg som vanligt ♡ misstänker att hon klarar sig och att det då är någon matförgifning vi fått, då även Magnus bror nu ligger sjuk och vi åt tillsammans i veckan. 

Jag kan väl få glädjas med att berätta vad helgens planer skulle varit? Både julmarknad på fina Uddetorpsäteri och mysigt adventsfirande med kompisar stod på listan.. men nu får vi helt enkelt försöka friskna på oss och kanske blir det lite pepparkaksbak själva istället! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s