Vägrar sluta ögonen

Tre gånger om dagen sover lilltösen innan det är dags att sova inför natten. Framför allt den senaste veckan har det tagit mellan 1-2 timmar att natta varje gång och varje natt har hon vaknat minst en gång och då tagit 2 timmar att få henne att sova igen. Undra vad som pågår i de lilla huvudet, vad som håller henne vaken. Dessutom behöver hon sova i minst 1 timme varje gång för att inte vakna jätte ledsen, inte varje gång vi har sådan tur! Hoppas inte att detta är en långvarig period, både jag och Ella behöver få lite sömn.

Här hemma är det en stor jäkla röra allting. Allt har avstannat, motivation och stor städ. Håller i dagsläget på med ett städschema som jag hoppas ska hjälpa mig att få lite mer koll på alla sysslor och dela upp dom för att inte allt ska hamna på en dag. Under tiden försöker jag få i ordning på alla rum innan jag börjar på schemat. Kan återkomma mer om schemat och hur jag har tänk vid upplägg. Idag blev det storhandling samt städ av garderoben, som inte är klart än men hoppas hinna lite när den lilla har lagt sig för natten. Snart blir det av till stallet för att pyssla om hästarna lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s