Adventsplanering

Inlägget innehåller adlinks

Adventljusstaken är färdig inför första advent. Jag tycker alltid att det är lika roligt att göra en ny adventsstake varje år, det blir sällan samma varje år. I år har vi bestämt tillsammans med vänner att vi varje advent ska träffas med barnen och hitta på något. Första advent blir det pepparkaksbak, längtar redan! Det är så otroligt värdefullt att få tillbring tid med familj och vänner, vid jul, men också alla andra dagar på året.

Jag försöker satsa lite mer på bloggandet än vad jag tänkt just för att komma in i skrivandet. Allt från rutiner till att skriva regelbundet till att låta fantasin flöda är ganska svårt men vad jag tror väldigt nyttigt. Jag är så otroligt tacksam över de senaste dagarna då antal besökare verkligen ökat, tänk att man kan blir så glad av en siffra!

Jag tänkte även passa på att tipsa om Ideal of swedens superfina skal. Tycker inte att det är helt självklart att hitta fina designer men dess ahar verkligen ett stort utbud av fina designer och mönster. Just nu har de bra erbjudande under black friday som ger 50% på allt så passa på! Ideal of sweden 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s