Årets julbord

Igår var vi iväg på årets julbord på Uddetorp säteri med familjen. En otroligt vacker miljö inte speciellt långt ifrån oss egenligen men ändå har jag aldrig vart där! Nästa helg skulle det nog även vara julmarkad där så hoppas kunna åka iväg på den också. Julbordet levererade helt klart, väldigt mycket gott och återigen mysig miljö. 

Unnade mig första snapsen på… 18(?) månader. Tänk, gick alldeles utmärkt! 

Började denna dagen med stallet och en trevlig ridtur med mamma och syster. Hade dock kunnat sluta bättre då en känd dåre körde förbi oss i jätte fart och stod på tutan. Tur att vi har underbara hästar som tog de med bravur! Fortsatte med julmarknad på hermanslada. Mer folk än vi trott men lugnade ner sig så vi kunde strosa runt! Nu blir det lite mat. Kvällen bjuder på tacos hos svägerskan med familj, mys! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s