Julpyssel

Idag har jag spenderat förmiddagen med en av de bättre personerna i mitt liv, min goda vän Emma. Vi spenderar ganska många dagar i veckan ihop tillsammans med barnen, undra när vi ska tröttna! Bra vänskap är så himla mycket värd. Idag blev det lite julpyssel och glögg! Det krävs lite för att få barnen att underhålla sig själva en stund medan man slänger ihop en krans men vi lyckades få gjort en del! Imorgon drar vi med tre barn till gekås, hur det ska gå får vi uppdatera efter morogondagen! 

2 reaktioner på ”Julpyssel

  1. Johanna Waller skriver:

    Vilka idioter det finns! Varför tuta…? Tur att det gick bra! En gång när jag red längs en bilväg, körde en bil förbi så nära att den nuddade kängorna jag hade på mig. Red som tur var en trygg islänning. Trevlig lördag!🌟

    Gilla

  2. Johanna Waller skriver:

    Vilka idioter det finns! Varför tuta…? Tur att det gick bra! En gång när jag red längs en bilväg, körde en bil förbi så nära att den nuddade kängorna jag hade på mig. Red som tur var en trygg islänning. Trevlig lördag!🌟

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s