Julstöka för tidigt?

Inlägget innehåller adlinks

Det är helt galen vad snabbt tiden går och idag kom första snön, om en månad är det jul! Idag har jag köpt hyacinter och satt i en vas annars har jag hållt mig ifrån julpyntet men tycker ändå att man kan få starta lite smått nu när snön fallit. Jag är mer för att börja pynta i tid än att ha kvar julen allt för länge efter julafton och börjar gärna i alla fall en vecka innan advent. Jag har beställt finaste julstjärnor att ha i vardagsrumsfönsterna från markslöjd och längtar tills jag får hem dom och kan sätta upp dom! Jag hittade för jätte bra pris på Campadre, de har även mycket annat fint både inför jul och annars för rabatterade priser! Ni hittar stjärnan här!

Just nu är det ganska mycket som fyller in vardagen då jag åker till stallet två gånger om dagen. Dels för att fölet inte är så mycket hanterad än och kräver en hel del tålamod. Jag ska i vilket fall som helst försöka hinna med att gå ut i skogen och hämta lite material för att klä en ljuskrona som jag hoppas ska passa fint i vardagsrummet. Jag älskar levande ljus och är nog en av de bästa sakerna på vintern!

Hoppas att ni haft en underbar helg men massa tid och kärlek med familjen ♥

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s