En helg med nöje

Oftast är våra helger otroligt uppbokade med mest måsten. Det blir väl så när man har djur. Vi började helgen med att besöka mina föräldrar för att sedan åka vidare till stan för att äta och köpa skor till hela familjen. Jag hade planerat att gå in och snabbt hitta ett par varma skor till vintern men slutade såklart med att jag inte hittade några jag tyckte såg bra ut.. gick nog en timme innan jag tillslut bestämde mig för ett par även om jag lika gärna kunnat gå ut därifrån utan skor. Jag är nöjd såhär i efterhand med skona tills jag idag använde dom i en timme ute och fötterna höll på att frysa sönder, Magnus påstod mer att det var nog min blodcirkulation det var fel på! Jag är väldigt känslig för kylan, fryser lätt men både händer och fötter svullnar och kliar när jag kommer in i värmen vilket är otroligt jobbigt. Ska nog försöka jaga rätt på ett par kängor som faktiskt håller värmen, några förslag?

Idag, farsdag, startade vi med att ge pappa en present. När Ella somnat passade vi  på att klippa håret som blivit alldeles för långt!! Så.. nyklippt och född åkte vi till min syster för lite fika. Det blev ingen fika i slutändan utan istället smörgåstårta köpt på ica, inte det godaste  men så kan  det bli när man planerar dåligt. I eftermiddag kom jag ut på en ridtur runt sjön i solnedgången, helt klart välbeövt.

Hoppas alla pappor har blivit uppvaktade idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s