Smutsen på rutorna

Idag startade vi dagen, efter en god frukost, med en promenad i minusgrader och solsken. Frosten ligger lätt på backen och bara glittrar.  Nu skulle jag kunna stanna upp, lätt en av de bästa tiderna på året. Marken är torr, solen ger lite värme och luften är ren. Jag hoppas helt enkelt på att detta ska hålla i sig och sedan komma lite snö över jul, hade ju varit rena drömmen!

Nyss inkommen från promenaden däckade Ella i sängen så passade på att skriva lite. När hon har vaknat ska jag fortsätta städa och plocka. Ligger i sängen bredvid Ella och solen skiner in genom fönstret, härligt förutom allt damm som helt plötsligt syns i luften. Undra om det går att få bort allt sådant när man har barn och djur.. Kan man få bort de överhuvudtaget? Jag tror inte det går och tror kanske heller inte att det är nödvändigt. Lite skit skadar inte men att leva i en steril miljö och inte utsättas för något tror jag är värre. Bjuder på lite bilder istället för att tjata om damm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s