I brist på motivation

Just nu går allt lite tungt och har också därför varit extra svårt att hitta motivationen att skriva. Jag är väldigt glad för att många faktiskt läser de jag skriver och försöker därför att i alla fall skriva något. Som tidigare nämnt kommer det ploppa upp mycket nytt framöver men just nu är det väldigt mycket som är tungt istället. Solsken efter regn? 

Jag älskar renovering och längtar tills jag får gå loss och bygga och skapa något fantastiskt! Jag är inte ute efter något perfekt, jag tror aldrig att man kommer komma dit och tror heller inte att man ska de. De mest perfekta  jag har och alltid kommer att ha är min familj. Utanför min familj vill jag ha ett hem att komma hem till där jag trivs, ett kök där jag kan laga mat, en matsal där vi kan njuta av maten med familj och vänner, ett mysigt vardagsrum där man kan slänga sig ner i soffan och njuta av ett glas vin (.. eller två) och så vidare. Inredningsväg väljer många vitt men tror det håller på att vända. Själv tycker jag vitt är väldigt kallt men krävs däremot lite inslag av vitt för fräschhet och ljus. Jag tänkte dela med mig lite av vad som inspirerar och faller mig i smaken. 

Vi är otroligt intresserade av byggnadsvård. Alltså att restaurera och bevara det gamla i hus vilket inte alltid är helt lätt. Ett fåtal är väldigt noga med att restaurera och väljer gamla metoder rakt igenom, vi gör de vi kan men använder oss ändå av de moderna metoderna. Ovan ser ni ett gäng tapeter som jag samlat ihop, några av favoriterna som skulle passa i allt från kök, matsal, vardagsrum, sovrum med mera.. förutom tapeter så tycker jag det är väldigt inspirerande med lister, fönster och dörrar, form men också färg. Lister kan varieras och se ut på så många sätt. Idag är kanske majoriteten av alla husets lister och dörrar vita. Jag hoppas att jag i framtiden ska våga mig på att välja något färg istället, i en ton som passar tapeten. Nu ska vi bara sitta och fortsätta bli inspirerade tills dagen vi faktiskt får använda vår kreativitet. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll, nästa inlägg kommer jag visa Ellas växasäng som jag målat!

Ovan ser ni ett exempel från Boråstapeters hemsida på lister där man valt en brun/grå laserad list istället för vit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s