Ett leende ♡

Ligger i sängen och lyssnar på regnet utanför. Vädret känns verkligen skit. Det finns ingen motivation till att gå ut alls under dagen när det bara regnar och blåser. Blir mer sugen på att lägga mig i ett varmt bad, om jag haft badkar..

Ikväll åkte vi till några kompisar. Lämnade gubben och dottern så att vi mammor fick åka iväg och äta lite gott. Det var verkligen kvalitéts tid att få komma iväg, inte stressa, prata, men kanske bäst av allt få äta varm mat i lugn och ro. Väl tillbaka var det såklart inget annat än glädjande att få ett leende av dottern ♡ vi kom bland annat in på träning när vi åt. Jag är verkligen ingen träningsmänniska och tycker inte de är speciellt roligt, förutom ridningen. Har känt mig väldigt klen i ridningen efter graviditeten och skulle verkligen behöva komma igång med något, gärna kombinerat med avslappning. Vad är då bättre än simning? Jag skulle behöva få in lite avslappning samtidig eftersom tiden ändå är knapp. Jag tycker det är väldigt rogivande att simma och ger ju även bra träning utan att belasta kroppen. Jag ska försöka åka iväg en gång i vecka och simma, hoppas verkligen att jag ska kunna hålla de för att orka med vardagen och m även blir lite piggare. Nu ska jag faktiskt försöka sovs, jag är helt slut och skulle vara fantastiskt med lite sömn innan Ella vaknar! Godnatt ♡IMG_20170914_163444_255

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s