Loppis

Secondhand och loppisar är nog något av det roligaste man kan gå på! Idag åkte vi en sväng på fika hos min farmor och farfar för att sedan åka vidare till antik och loppis i Larv. De har ett otroligt utbud i stora lokaler med väldigt vackra möbler. Letar framför allt efter ett rund bord med bra iläggsskivor så man får ett bord för minst 6 personer. Tyvärr kom jag en dag försent så ett fanns igår men vi får hålla tummarna att de kommer fler!

Jag hittade i alla fall några fina knivar vi ska slipa upp. En köttkvarn. Har velat beställa en sådan de senaste men varit osäkert på kvalité. Denna var bra pris och kändes rejäl, gammal husqvarna! Sedan hittade jag även en spinnrock att ersätta den jag har hemma. Denna var stadigare och rejäl, hoppas den ska kännas bra att spinna på.

Påvägen hem pratade jag och mannen om hur viktigt det egenligen är med känslan på möbler. Här hemma byta möblerna ofta snabbt ut just för att man inte riktigt fastnat för dom medan andra möbler känns som de aldrig kommer lämna. Det är en väldigt härlig känsla när man hittar sådana möbler, hoppas en dag på att alla möbler kommer ha den känslan! Jag går alla gånger hellre in på loppis och köper möbler med historia i än att köpa nyproducerade. Först och främst hittar man mer unika möbler men möblerna är också ofta mer robusta.

2017-10-22-22-11-24683871385.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s