Lördagsäventyr

Det är helt galet hur kroppen fungerar. Jag har nyss slutat amma på dagarna men lillan har fortfarande ganska stort behov av amningen och närheten på natten. Från att inte amma något på dagen till att amma varannan timme från kl 22 – 04 ungefär. Det är väldigt imponerande att man inte har ondare på dagen utan att de ställer om sig så bra. Nu till kvällen börjar de dra och kännas lite men kunde helt klart vara värre!

Idag var vi på familjeutflykt till alboga plantskola som firade hela 25 år! Förutom kaffe och kaka bjöds de på flera stånd från byggden men massor av godsaker. Vi köpte inte jätte mycket men hittade en otroligt fin ljuskrona som jag får visa en dag, vet bara inte vart den ska få hänga…

Aktiviteterna inför imorgon får ligga lite så länge. Jag är så sugen på att få lite egentid och funderade på att åka iväg och simma. Jag tycker det är så rogivande. För en gångs skull är inte hela helgen sprängfylld med ”måsten”, även om det alltid behövs städas och röjas, vilket känns väldigt skönt!

Ella har somnat gott och tar upp ena halvan av sängen medan jag och Magnus får dela på andra. Ja.. vi har faktiskt redan lagt oss. Det är skönt att ha den friheten som mammaledig och unna sig de! Perfekt att varva ner och kolla igenom de sista innan man ska sova och tiden smiter snabbt iväg även om man lagt sig tidigt. Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s